Lampsontew | De zomeravonden in de tuin doorbrengen dankzij een lichtsnoer
15969
post-template-default,single,single-post,postid-15969,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

De zomeravonden in de tuin doorbrengen dankzij een lichtsnoer

De zomeravonden in de tuin doorbrengen dankzij een lichtsnoer

Wil je in de zomeravonden net zo kunnen genieten van jouw tuin als wanneer het buiten licht is? Dan kunnen lichtsnoeren de oplossing bieden. Een lichtsnoer zorgt er immers voor dat er altijd voldoende sfeer wordt gegeven aan de tuin en je tegelijkertijd ook nog wat kunt zien. Als het donker is in de tuin zit je immers niet op je gemak, terwijl voornamelijk de zwoele zomeravonden heerlijk zijn om buiten door te brengen. Door enkele snoeren op te hangen, zorg je ervoor dat iedere avond weer een feest wordt.

Een knusse sfeer aanbrengen aan het terras

Sfeerverlichting buiten ophangen of plaatsen zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag buiten kunt zitten. Het ziet er knus uit en kan daarnaast zorgen dat er voldoende zicht is in de tuin. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de lichtsnoeren bij het terras op te hangen. De zithoek zal direct een geheel andere sfeer krijgen dan wanneer er een felle lamp op gericht staat. Een lichtsnoer geeft namelijk precies genoeg licht en zal hetzelfde effect gaan hebben als wanneer je kaarsen neerzet op de tafel. In plaats daarvan heb je rondom het terras licht.

Onder een overkapping te hangen

Je kunt iedere lichtsnoer echter ook onder een overkapping hangen. Hier heb je vaak niet voldoende mogelijkheden om een grotere lamp op te hangen of het zal direct te veel licht gaan geven. Door met snoeren te werken zorg je ervoor dat er alleen om de randen een lichtbron komt en het niet te veel plaats in gaat nemen. Deze sfeerverlichting buiten hangen kan er wederom voor zorgen dat een knusse sfeer wordt gerealiseerd en je urenlang in jouw loungeset door kunt brengen. Pas wanneer het echt donker wordt, ga je naar binnen.

Overal in de tuin te plaatsen

Met sfeerverlichting buiten kun je in feite alle kanten op. Jij bepaalt hoe jouw tuin eruit komt te zien en hoeveel verlichting je hiervoor nodig hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zal geen ruimte in beslag worden genomen. Daarnaast zal de verlichting minder beïnvloedbaar zijn door invloeden van buitenaf. Je kunt er hierdoor jaren mee doen en ook regelmatig op een nieuwe plek ophangen. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is een stopcontact. Voor de rest kun je zelf bepalen waar jij de verlichting wilt hebben en kunt naar hartenlust gaan wisselen.